Als deelnemer aan de Stoomtramwandeltocht wandel je de route van de hardloopwedstrijd in tegenovergestelde richting. De start is bij het stoomtramstation in Hoorn en het eindigt bij het stoomtramstation in Medemblik (afstand 22 km). 

Desgewenst kan ook gestopt worden bij het stoomtramstation in Opperdoes (afstand 18 km), Twisk (afstand 17 km), Wognum (afstand 5 km). Vanaf het stoomtramstation wordt je met de stoomtram weer terug naar Hoorn gebracht.

Starttijd:
Wandelaars kunnen tussen 8:00 en 10:00 uur starten vanaf het stoomtramstation aan de van Dedemstraat 8 / Transferium, 1624 NN  Hoorn(Achterkant NS-Station). Je krijgt een routebeschrijving mee, een consumptiebon voor horeca onderweg (Eetcafe Halfweg in Midwoud), een Herinnering en een stoomtramkaartje voor de terugreis.

Vertrek stoomtram uit Medemblik
Vanuit Medemblik vertrekken op de volgende tijden Stoomtrams terug naar Hoorn

  • 12.05
  • 13.20
  • 15:20

De stoomtram doet er ongeveer 1:20 uur over.

 

Kosten:
€ 9,–  inclusief stoomtramkaartje voor de terugreis, Medaille en een consumptiebon voor horeca onderweg.

Bij na-inschrijving op de dag zelf zijn de kosten € 10,–.

Inschrijving:
U kunt voorinschrijven (let op!! Kies de laatste optie) voor de stoomtramwandeltocht tot en met 18 juni 2017. De na-inschrijving is op zondag 25 juni 2017 vanaf 8:00 tot 10:00 uur bij het stoomtramstation te Hoorn.

Inschrijven voor de stoomtramwandeltocht

controleren of je al bent ingeschreven via inschrijven .nl

Het parcours is tegengesteld aan die van de halve marathon. De start is echter bij het stoomtramstation Hoorn. Dus niet bij de atletiekbaan van atletiekvereniging Hollandia. Klik hier voor parcours.