U kunt kiezen voor inschrijven inclusief of exclusief stoomtramrit naar de startlocatie. Indien de maximum capaciteit van de stoomtram bereikt is (maximaal 400 passagiers), zal inschrijven inclusief stoomtramrit niet meer mogelijk zijn. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

U kunt zich ook met groepen van 3 tot 5 personen aanmelden via de teamloop.
Toggle
Indien u inschrijft inclusief stoomtramrit, wordt u met de stoomtram naar de start in Medemblik gebracht. In dat geval kun u  extra stoomtramkaartjes voor uw supporters aanschaffen. Hiermee kunnen supporters meereizen naar de startlocatie in Medemblik en weer terug. Dit is alleen mogelijk bij voorinschrijving. Klik hier voor meer informatie.
Toggle

Bij inschrijving exclusief stoomtramrit kunt u:

  • op eigen gelegenheid naar de startlocatie in Medemblik komen en ook zelf uw terugreis verzorgen,
  • op eigen gelegenheid naar de startlocatie in Medemblik komen en na de finish de terugreis naar Medemblik per bus door de organisatie laten verzorgen,
  • voorafgaand aan de loop per bus vanaf de inschrijflocatie in Hoorn naar de startlocatie in Medemblik gebracht worden. De bus vertrekt om 10:10 uur.
Onderdeel kosten opmerking
Voorinschrijving halve marathon  €11,00 Atletiekunie-leden krijgen bij voorinschrijving €1,00 extra korting
Na-inschrijving halve marathon  €13,00 De inschrijf-/ophaallocatie in Hoorn opent om 8:00 uur en in Medemblik om 9:30 uur .

download hier alvast het inschrijfformulier om van te voren in te vullen

stoomtramrit*  €4,00 Brengt u naar start in Medemblik
busrit vooraf €0,00 Indien u niet per stoomtram naar de startlocatie in Medemblik gebracht wordt, kunt u kiezen om per bus gebracht te worden.
busrit achteraf €0,00 brengt u terug na afloop van de loop als u op eigen gelegenheid naar de startlocatie in Medemblik bent gekomen
extra supporterstoomtramkaartje*  €5,00 kinderen tot en met 3 jaar gratis

*Er kunnen maximaal 400 passagiers mee met de stoomtram. Na het bereiken van het maximum is inschrijving inclusief stoomtramrit niet meer mogelijk.

Om mee te mogen doen aan de halve marathon moet je geboren zijn in 2000 of eerder (leeftijdadvies atletiekunie. Vanaf A-junior).

 

 

Controleer hier je inschrijving Lees hier de algemene voorwaarden