U kunt dit jaar ook kiezen voor de kwart marathon. Totaal 10.550 meter lopen met start en finish op de atletiekbaan van AV Hollandia. De na-inschrijving start 25 juni om 10.00 uur en het startschot wordt om 11.30 uur gegeven. Als u voorinschrijft krijgt u een korting van € 2,00. Leden van de atletiekunie zelfs € 3,00. U kunt zich ook met groepen van 3 tot 5 personen aanmelden via de teamloop.

Bij de kwart marathon is de start en finish op de atletiekbaan van Hollandia op Blauwe Berg te Hoorn. Er is dus GEEN vervoer met een Stoomtram mogelijk. Dit is alleen bij halve Marathon en bij de Wandeltocht op de terugweg.
Toggle

 

Het parcours van de kwart marathon loopt na atletiekbaan door het park bij de IJsbaan en dan vervolgens het viaduct over naar Bobeldijk. Via het Gorterpad en de Oude Gouw om de kerk in Wognum. Vervolgens onder het viaduct weer terug naar Hoorn. Om mee te mogen doen aan de kwart marathon moet je geboren zijn in 2003 of eerder (leeftijdadvies atletiekunie vanaf C-Junior).

Onderdeel kosten opmerking
Kwart Marathon voorinschrijving € 8,00 Atletiekunie-leden krijgen bij voorinschrijving € 1,00 korting
Kwart Marathon Na-inschrijving €10,00  De inschrijf-/ophaallocatie bij de atletiekbaan in Hoorn opent om 10:00 uur . Download hier eventueel het na-inschrijvingsformulier

 

Inschrijving gesloten

 

Controleer hier je inschrijving

 

Lees hier de algemene voorwaarden