Een recreantenloop met start en finish op de atletiekbaan van av Hollandia aan de Blauwe Berg in Hoorn.

Je kunt je voorinschrijven tot en met 18 juni 2017. Op 26 juni kun je je na-inschrijven in de kantine van AV Hollandia aan de Blauwe Berg in HoornMeer inschrijf-informatie....

Tijdschema

  • 10:00, Start inschrijving
  • 11:30, Start
Bij de kwart marathon is de start en finish op de atletiekbaan van Hollandia op Blauwe Berg te Hoorn. Er is dus GEEN vervoer met een Stoomtram mogelijk. Dit is alleen bij halve Marathon en bij de Wandeltocht op de terugweg.
Toggle

 

 

Na-inschrijving / Afhalen startnummer

 
Als je hebt ingeschreven dan kan je het startnummer ophalen in de kantine van atletiekvereniging Hollandia. Als je nog niet ingeschreven heb dan kan je hier ook vanaf 10:00 uur na-inschrijving.

Start en Finish

De Start en Finish is op atletiekbaan van av Hollandia  op de blauwe Berg te Hoorn. Om 11.30 uur wordt het startschot gegeven voor de kwart marathon (10.550 meter). 

Kleedgelegenheid:

Bij de Atletiekbaan van AV-Hollandia, welke tevens de finischlocaties is, is er kleed- en douchegelegenheid.

Verzorging

Langs het gehele traject staan voldoende verzorginsposten. Hier is water, sponzen en EHBO-kit aanwezig.  Het is na de wedstrijd ook mogelijkheid je te laten masseren/verzorgen door sportmasseurs.

Herinnering

Er zullen meerdere personen langs de route actiefoto’s van de deelnemers te maken.  Deze foto’s kunnen in hoge reslolutie worden gedownload.

leeftijdscategorieën

Mannen Vrouwen Leeftijd
 Mannen  Vrouwen  14 jaar en ouder

kmstldatum