FAQ Page

Ik heb m’n hardloopchip per ongeluk meegenomen. Naar welk adres kan ik hem opsturen?

We stellen het op prijs als u Vergeten hardloopchips opstuurt naar:
Stichting Sportief Westfriesland
t.a.v. Melvin Tuil
Renoirhof 97
1628XC Hoorn

Waarom is er geen netto tijdregistratie?

De tijdregistratie vindt plaats met het Ipico tag systeem doormiddel van een finish registratie. Er is geen startregistratie, dus alleen de brutotijd wordt geregistreerd. Omdat de loop kleinschalig is verschild de brutotijd niet veel van de nettotijd.

Waarom staat er een teller met % verkochte stoomtramkaartjes bij de inschrijving.

De telling is bedoeld om duidelijk te maken dat de stoomtram een beperkte capaciteit heeft dus op een gegeven moment vol kan zitten. Meedoen kan dan nog steeds, maar vervoer met de stoomtram is dan niet meer mogelijk.

Kun je voor tijdregistratie gebruik maken van je eigen chip?

Er wordt gebruikt van het Ipico tag systeem. Dit betekent dat het niet mogelijk is een eigen chip van bijvoorbeeld ChampionChip te gebruiken.
De Ipico RFID chips moeten na afloop van de wedstrijd weer ingeleverd worden.

Kan het startnummer ook eerder opgehaald worden dan de dag zelf?

Nee, dat is niet mogelijk

Waar kan ik het startnummer ophalen?

Dat hangt er van af.

  • Als je je hebt ingeschreven voor de halve martahon inclusief stoomtramrit naar de start, ligt je startnummer vanaf 8:00 klaar bij de museumstoomtram aan de van Dedemstraat 8, 1624 NN  in Hoorn. Als de startnummers niet zijn opgehaald nadat de tram is vertrokken wordt het startnummer meegenomen naar de startlocatie in Medemblik en kun je het startnummer daar alsnog ophalen.
  • Als je je hebt ingeschreven voor de halve marathon zonder stoomtramrit naar de start, ligt je startnummer vanaf 10:00 klaar bij sporthal de Munt aan de Breedstraat 2 in Medemblik.
  • Als je je hebt ingeschreven voor de kwart marathon ligt je startnummer vanaf 10:00 klaar bij de atlketiekbaan van AV-Hollandia aan de Blauwe Berg te Hoorn